Afbeelding
Foto: Yuri Willems - YW Fotografie.com

Voorjaars VIP Koopzondag Beuningen

Evenement

BEUNINGEN - Zondag 31 maart is er een VIP koopzondag van 12.00 tot 17.00 uur in Beuningen, georganiseerd door Expert Beuningen, De Zaak van Ruud, Apparelle, Schoenmode Verploegen, Trendy, BILOW Underwear & MOre en Satisfahion. De ondernemers rollen gezamenlijk de rode loper uit voor klanten.

Deze koopzondag staat in het teken van 'Vier het voorjaar'. Klanten genieten deze dag van een feestje in de deelnemende winkels, met een hapje en drankje, demonstraties, leveranciers die aanwezig zullen zijn en leuke give-aways.

Bij Expert is er een doorlopende kookdemonstratie met de stoomoven en inductie-koopplaat, ontdek het nieuwe stofzuigen, een koffieproeverij waarbij u uw favoriete recept kunt kiezen en in samenwerking met Mitra Slijterij Beuningen is er een bierproeverij van BEERGEEKS BODY & SOUL ALS editie, waarvan de volledige opbrengst van dit speciale bier naar de Stichting ALS gaat. Bij De Zaak van Ruud kunt u uw persoonlijke Pig & Hen band laten samenstellen, diverse salesmanagers zijn aanwezig, er is een voorjaarsproeverij en muzikale omlijsting van zangeres Kim Sera. Bij Apparelle is van 13.00 tot 15.00 uur een specialist aanwezig die advies geeft over de nieuwe voorjaars make-up. Ook worden doorlopend foto's getoond van de modeshow van zaterdag 30 maart.

Bij Bilow underwear & more is de nieuwe badmode collectie te zien voor het hele gezin. Het team van YourBeautyCare schoonheidssalon geeft advies over het voorjaarsklaar maken van de huid. Bij Trendy neemt Maud en haar team de klanten mee in de wereld van pastellen, bloemen, bijzondere silhouetten en kleurrijke combinaties.
Bij alle zeven deelnemers worden de bezoekers gastvrij en als VIP ontvangen met een hapje, drankje en een leuk programma om samen het voorjaar te vieren. Klanten ontvangen bij hun aankoop iets leuks in de vorm van een fleurig presentje, een leuke give-away of leuk cadeau.