Het vocaal mannenensemble Cantabilé.
Het vocaal mannenensemble Cantabilé.

Vocaal Mannen Ensemble Cantabilé zoekt versterking

Algemeen

HORSSEN - Vocaal Mannen Ensemble Cantabilé is dringend op zoek naar nieuwe zangers. Het gaat met name om een enkele eerste en tweede tenoren, daarnaast is ook een bariton welkom. Zangers die de stap willen maken om zich aan te melden bij een koor zijn van harte uitgenodigd om naar een repetitie te komen en mee te zingen.

Vocaal Mannen Ensemble Cantabilé heeft als thuisbasis Horssen, maar de leden - momenteel 22 geoefende zangers - komen uit heel het Land van Maas en Waal. Het koor staat onder leiding van Janine Waardenburg. Het ensemble wil niet groter zijn dan 26 á 27 zangers, verdeeld over vier stemgroepen. Gezien de onverwacht grote vraag naar optredens in het najaar is het nodig per stemgroep aanvulling te creëren.

De repetities van Cantabilé zijn op de dinsdagavonden van 19.45 uur tot 22.00 uur in Dorpshuis de Horst in Horssen. Interesse om mee te zingen? Kom dan vrijblijvend naar de repetitie of neem contact op via D. Pastoors (tel. 06-51 35 78 71) of R. Nuijten (tel. 06-44 85 86 21). Belangstellenden kunnen drie maanden gratis meezingen, waarna ze beslissen of ze bij het ensemble willen blijven zingen.

Meer informatie: www.mannenensemblecantabile.nl.