Milan Geutjes
Milan Geutjes Foto: M. Jacobs

Onderscheiding voor ambassadeur Milan

Mens

AMERSFOORT/DRUTEN - Milan Geutjes heeft afgelopen zaterdag een speciale onderscheiding gekregen tijdens de Opkikker Ambassadeursdag in DierenPark Amersfoort. Tijdens de ceremonie werd Milan naar voren geroepen en kreeg hij de exclusieve Opkikkermedaille opgespeld omdat hij zich zo inzet voor zijn zieke lotgenootjes.

Stichting Opkikker verzorgt lichtpuntjes voor gezinnen met een ziek kind. Een ziek kind heeft een enorme impact op het hele gezin. Stichting Opkikker organiseert voor deze gezinnen daarom een Opkikkerdag, waarbij ze de hele dag verrast worden met activiteiten die speciaal voor hen georganiseerd zijn. 

Milan heeft in het verleden samen met zijn gezin een Opkikkerdag meegemaakt. Hij zet zich sindsdien in voor Stichting Opkikker als Opkikker ambassadeur. Op die manier hoopt Milan ook andere gezinnen te kunnen helpen. Dit is niet onopgemerkt gebleven. De stichting reikte hem daarom de bijzondere onderscheiding uit. Meer informatie over Stichting Opkikker is te vinden op www.opkikker.nl.