Afbeelding
Foto: Milan Geutjes

Drutense Milan ambassadeur stichting Opkikker

Algemeen

DRUTEN - Sinds Milan Geutjes met zijn ouders afgelopen mei een Opkikkerdag heeft mogen ervaren, besloot hij ambassadeur van stichting Opkikker te worden. Vanuit die rol zamelt hij kapotte mobieltjes en tablets in, waarvoor de stichting een vergoeding ontvangt. 

Stichting Opkikker organiseert sinds 1995 Opkikkerdagen voor gezinnen met een ziek kind, waarin zij door middel van activiteiten de zorgen van ieder gezinslid voor even naar de achtergrond laat verdwijnen. Milan en zijn ouders maakten in mei ook zo’n dag mee. ‘We werden volledig ontzorgd, hoefden even niet te denken aan het ziek zijn, en konden écht even genieten’, aldus zijn moeder. Het gezin woont sinds kort in Druten, waar Milan onderwijs volgt op SBO De Dijk.

Met de mobieltjesactie hoopt hij veel geld binnen te halen voor het goede doel. Mensen die kapotte mobieltjes of tablets hebben liggen, kunnen deze afgeven bij Milan (Buurmeesterstraat 2) of laten ophalen. Neem hiervoor contact op via tel. 06-24 30 41 88 of per mail: m.jacobs1986@hotmail.com

Meer informatie over de stichting: opkikker.nl.