Afbeelding
Foto: Cadans

Goede prestaties Team Cadans

Algemeen

NIJVERDAL/BEUNINGEN - Zaterdag 21 mei mochten de jongste synchroon-zwemsters van Cadans Synchroonzwemmen naar Nijverdal voor hun uitvoeringswedstrijd. 

Vanwege Corona konden de afgelopen jaren geen uitvoeringswedstrijden worden gezwommen, dus voor de meeste zwemsters was het de allereerste uitvoeringswedstrijd. Nadat de knotten van de zwemsters waren gemaakt, werden deze in de gelatine gezet en werden de kroontjes in de haren gedaan. Daarna mochten de meiden hun uitvoeringsbadpak aan doen. De meiden waren allemaal zenuwachtig, zeker omdat er veel publiek aanwezig was. Maar ze hebben de afgelopen weken natuurlijk hard geoefend en zwommen een prachtige uitvoering in het thema haaienalarm! De zwemsters haalden in hun categorie de eerste plaats.

Interregio uitvoeringswedstrijden
In de weken ervoor waren de Interregio uitvoeringswedstrijden voor Age II en Age I (9-15 jaar). Jane behaalde met haar prachtige solo in de Age II de tweede plaats. Voor Chloé was het extra spannend. Ze zwemt nog maar kort in de Age II en zwom een mooie solo. Jane en Chantal behaalden met hun KNZB duet de eerste plaats!

Ailynn en Evi hebben hun duet in de Age I goed gezwommen. Renée zwom solo en zwom ook super mooi. 

De komende weken gaan de meiden uit de Age I en II nog even flink wat puntjes op de i zetten en dan... knallen op de Synchrobeat (NK voor de jeugd van 9-15 jaar). 

Via cadansbeuningen@gmail.com kun je je aanmelden om een keer te komen proefzwemmen.