Logo demaasenwaler.nl
Foto: Cadans Beuningen

Cadans succesvol op uitvoeringswedstrijden

  Sport

BEUNINGEN - De afgelopen weken heeft synchroonzwemvereniging Cadans met succes deelgenomen aan diverse uitvoeringswedstrijden.

De Age II (12-15 jaar) beet het spits af op 11 mei in Roosendaal met hun Interregio wedstrijd. Voor de solo was er een tiende plaats en voor het duet een vierde plaats. De twee ploegen van startgemeenschap Cadans – Polar Bears behaalden een vijfde en een tiende plaats. Op 25 mei was de Age I (9-12 jaar) aan de beurt voor hun Interregio wedstrijd in Zoetermeer. De A-ploeg van startgemeenschap Cadans – Polar Bears behaalde een negende plaats. De B-ploeg een knappe veertiende plaats, in een deelnemersveld van verenigingen over heel Nederland.

Op 1 juni en 8 juni waren er uitvoeringenwedstrijden in regio Oost. In categorie 1 werden een gouden, zilveren en bronzen medaille voor de techniekwedstrijden uit het hele seizoen uitgereikt aan Fenne, Fem en Noa. De A-ploeg (Age I) behaalde een bronzen medaille, en Pleun haalde met haar solo (Junioren) ook een bronzen plak. De ploeg van Categorie 2 nam een gouden medaille mee naar huis. In de Age II volgde Ilse met twee zilveren medailles voor haar solo en techniek. Voor Newa een bronzen plak voor de techniek. Ilse en Pauline behaalden met hun duet een mooie eerste plaats, net zoals de A-ploeg.

Meer berichten