Logo demaasenwaler.nl
Wethouder Willy Brink en het bestuur van de GoedeDoelenWeek, trots op het binnengehaalde bedrag.
Wethouder Willy Brink en het bestuur van de GoedeDoelenWeek, trots op het binnengehaalde bedrag. (Foto: Anetta Schulpen)

Dik 35.000 euro GoedeDoelenWeek

MAAS EN WAAL - Collectanten hebben voor de GoedeDoelenWeek Maas en Waal een bedrag van 35.095,97 euro opgehaald. Het bedrag werd officieel bekendgemaakt in het bijzijn van loco-burgemeester Willy Brink. De opbrengst van kleinere doelen viel in verhouding hoger uit dan die van de grotere, zo viel de organisatie op.

Wethouder Brink was  oprecht geïnteresseerd en positief over de gezamenlijke vrijwillige inspanning voor alle goede doelen. 

Hij was verder benieuwd of Deest en Horssen volgend jaar ook gaan deelnemen aan dit initiatief. Het bestuur heeft aangegeven dat zij komende maanden coördinatoren en collectanten uit deze dorpen gaat benaderen om te onderzoeken of dit mogelijk is. 

Goededoelenweek Hart van Maas en Waal bedankt alle enthousiaste collectanten die de afgelopen tijd op pad zijn geweest om te collecteren voor de zeventien landelijke goede doelen. 

Daarnaast bedankt het bestuur alle sponsoren.

Op de website www.gdwhartvanmaasenwaal.nl. vindt u binnenkort een overzicht van het bedrag dat we naar elk goed doel hebben kunnen overmaken.

Meer berichten