De initiatiefnemers hebben voor deze gelegenheid hun eigen try-out.
De initiatiefnemers hebben voor deze gelegenheid hun eigen try-out. Foto: John van Gelder

Muziekweekenden in de Binnentuin

Algemeen

DRUTEN - Na het zomerterras Bogerd Buiten komen D'n Bogerd en het Agora Theater met de Binnentuin; een muzikale belevenis in de sfeervol aangeklede theaterzaal. Gedurende drie weekenden is er live muziek van lokale en nationaal bekende bands en artiesten. Als klap op de vuurpijl staat Rolf Sanchez op zondag 27 september op de bühne. Met een maximale capaciteit van 100 bezoekers, belooft dat een bijzonder en intiem optreden te worden.

'De afgelopen tijd hebben we om ons heen veel nieuwe initiatieven zien ontstaan; mooie buitenevenementen, pop-up podia en sfeervolle zomerterrassen. Bogerd Buiten was daar een van. Graag willen we daar in de vorm van de Binnentuin een vervolg aan geven', aldus Niels Gijsbers, exploitant van D'n Bogerd en daarmee een van de initiatiefnemers. Samen met theatermanager Nathalie van der Aa, lokale ondernemers en diverse vrijwilligers is de Drutense theaterzaal omgetoverd tot binnentuin. Compleet met fijne zitjes, decoratie, planten en bedienend personeel. Bezoekers zitten aan tafeltjes voor twee of vier personen.

Piano & Co dinnershow

De Binnentuin gaat aanstaande vrijdag van start met de Piano & Co, Dinner Show Special. Het publiek geniet van vijf heerlijke gerechtjes en wordt ondertussen getrakteerd op een diversiteit aan muziekstijlen. Verzoeknummers zijn meer dan welkom.

Rolf Sanchez

In de komende weken staan ook UnderTheRoof, Summerland met Mark van Veen zingt Hazes, Don't Look Back, Mmoozz en TOP2000 unplugged op het programma. Zaterdag 26 september is er een Hollandse avond met optredens van Henk Dissel en anderen. Zanger Rolf Sanchez, momenteel aan kop van de Nederlandse hitlijsten met het nummer 'Mas Mas Mas', vormt de afsluiter van de Binnentuin, op zondagmiddag 27 september.
Kaarten zijn verkrijgbaar via www.agoratheater.nl of via de theaterkassa in D'n Bogerd.