Afbeelding
Foto: Hotspot Beuningen

Hotspot weer geopend vanaf 2 september

Algemeen

BEUNINGEN - Hotspot Beuningen is weer geopend op woensdag en vrijdag van 17.00 tot 21.00 uur voor alle jeugd van 10 tot en met 16 jaar.

Tijdens deze open inloop kan de jeugd gebruik maken van bijvoorbeeld een pooltafel, playstation, beautycorner, airhockey en nog veel meer. Er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd voor de jeugd, zoals cupcakes maken, filmavond en lasergamen. Op 2 september wordt gestart met een Hotspot Welcome Party vanaf 19.00.

Op woensdagmiddag is er de Woemisoos voor basisschool kids. De soos activiteiten starten om 14.30 uur en variëren van knutselopdrachten tot speurtochten, van karaoke tot sportactiviteiten. De soos is om 16.30 uur afgelopen. Wij zijn altijd blij met eigen inbreng en ideeën. De coördinator van Hotspot, Lotte Lemmens, is altijd aanwezig, samen met een jongerenwerker. Ze zijn altijd beschikbaar voor advies en vragen. Kijk voor meer informatie op Facebook en Instagram, Jeugd Activiteiten Centrum Hotspot Beuningen of bel of app naar: 06-57562928

Afbeelding