De cast tijdens de generale repetitie.
De cast tijdens de generale repetitie. Foto: Toneelver. Springlevend

AFGELAST Toneelvereniging Springlevend presenteert Eén pot nat

Algemeen

BERGHAREN/HERNEN - Toneelvereniging Springlevend presenteert het toneelstuk Eén pot nat op zondag 15 maart in De Zandloper in Bergharen en op zaterdag 21 en zondag 22 maart in De Mijlpaal in Hernen.

Springlevend is een amateurtoneelvereniging uit Bergharen, Hernen en Leur, opgericht in 1990. Het toneelstuk Eén pot nat is geschreven en wordt geregisseerd door Vincent Janssen.

Het verhaal Eén pot nat

Als bouwvakker heb je geen dik belegde boterham en als je daarbij ook nog een studerende zoon hebt, dan moet je iets verzinnen om aan geld te komen. Daarom is Ben de Boer, samen met vrouw Nellie en schoonzus Truus, een schoonheidskliniek begonnen. Daar worden de klanten opgevuld met frituurolie, tandjes witter gemaakt met bleekmiddel en meer van dat soort praktijken. Dit vraagt zonder twijfel om problemen. Zo’n kliniek trekt natuurlijk de meest vreemde figuren naar zich toe. Een gevierde actrice met haar dochter, een duistere figuur uit de onderwereld en ook de zoon des huizes is niet helemaal zuiver.
Wie is toch die Saskia en welke rol speelt de Turkse huishoudster in het geheel? Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden en uiteindelijk heeft alle schoonheid zijn prijs.

Voorstelling en kaartjes

Eén pot nat is te zien op zondag 15 maart in De Zandloper in Bergharen, aanvang 14.30 uur en op zaterdag 21 en zondag 22 maart in De Mijlpaal in Hernen om 20.00 uur. De entree bedraagt 8 euro per persoon, inclusief een kopje koffie of thee. De telefonische voorverkoop is op donderdag 12, vrijdag 13, donderdag 19 en vrijdag 20 maart van 18.00 tot 20.00 uur via het telefoonnummer 0487-53 13 93. De toegangskaarten zijn ook te koop aan de kassa.

Meer informatie via Facebook: Toneelvereniging Springlevend.