Expositie Mayke Giesbers in Kunsthuis Wijchen

Algemeen

Mayke Giesbers toont vanaf 28 februari schilderijen en keramiek in het Kunsthuis in Wijchen. Giesbers vindt haar inspiratie in de natuur en werkt met sprekende kleuren.

Tijdens deze expositie is het Kunsthuis op vrijdagen open van 12 tot 20 uur, zaterdag en zondag van 12 tot 17 uur. De expositie loopt van t/m 15 maart.

Na jaren in haar eigen stijl te hebben geschilderd besloot Mayke Giesbers zich te verdiepen in de klassieke manier van schilderen. Ze deed de opleiding aan de Academie voor Schone Kunsten in België, waar zij na afronding van haar opleiding nu deelneemt aan 'Projectatelier'. expressief met een tikje realisme Het werk van Mayke Giesbers is expressief en abstract met een vleugje realisme. Inspiratie haalt zij uit de natuur. Ook dieren inspireren haar, met name paarden. Kenmerkend is het gebruik van sprekende kleuren; de schoonheid en vrolijkheid van kleuren geven persoonlijke emoties weer. Tijdens de expositie zijn schilderijen en keramiek te zien, alsmede voorstudies en foto's die een idee geven over het totstandkomen van het werk. waar en wanneer De expositie is te zien in het Kunsthuis (voormalig Gemeentehuis, ingang Europaplein), Kasteellaan 22-24, Wijchen, van 28 februari t/m 15 maart, vrijdag van 12-20 uur, zaterdag en zondag van 12 tot 17 uur.