Hernen aan de kook

Algemeen

HERNEN - Tijdens Hernen aan de kook op zaterdag 28 maart wordt Hernen voor een avondje omgetoverd tot één groot en gezellig dorpsrestaurant. Of liever gezegd, heel veel dorpsrestaurantjes. Bij Hernense mensen thuis. Met voor iedere gang wisselende koks, wisselende locaties én wisselende gasten.

Hoe werkt het

Men gaat koken in teamverband, elk team bestaat bij voorkeur uit 2 personen. Elk team maakt één gang van een drie gangen diner en serveert deze gang bij hen thuis voor 2 andere teams. Als team bereidt een gerecht voor minimaal 6 personen, maximaal 8 personen. Elk team hoort een week van te voren welke gang (voor-, hoofd- of nagerecht) jullie team mag maken én voor hoeveel personen.

Het is natuurlijk niet noodzakelijk om met je eigen partner mee te doen. Elke samenstelling is mogelijk, zolang het maar een dorpsgenoot is: het is de bedoeling dat minstens één persoon van het team in Hernen woont; de ander woont ook in Hernen óf heeft daar gewoond. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname, dan alleen de kosten die je als team nodig hebt voor jullie gerecht. Na afloop van Hernen aan de kook is er de mogelijkheid om met alle teams na te praten en borrelen bij Feesterij de Toekomst.

Aanmelding:
Tot uiterlijk 28 februari 2020 schrijf je je als team in via het inschrijfformulier op https://www.hernenaandekook.nl. Voor vragen mail gerust naar hernenaandekook@gmail.com.