DSZ boekt zege op SCP

Algemeen

BOVEN-LEEUWEN - DSZ heeft de wind weer in de zeilen, en wist zondag met 2-1 te winnen van SCP. De ploeg uit Puiflijk was niet opgewassen tegen het team dat steeds beter in vorm komt. Ondanks de kleine marge was het een duidelijke overwinning. Het spel van DSZ was verzorgd met veel inzet, rust bij balbezit en een zeer sterk aanvallend middenveld met Bram van Baren en Pim van Wolferen. Daarachter een meer verdedigende Dennis Janssen waardoor de aanvallen van SCP al vroeg werden geëlimineerd. Na acht minuten stond de eerste goal voor DSZ op het scorebord, en ondanks kansen voor beide partijen, blijft het voor rust bij een 1-0 voorsprong voor de thuisploeg. Na rust had SCP kans op de gelijkmaker, echter belandde de kopbal op de paal. Met nog dertien minuten op de klok maakte Boudewijn de Kadt de 2-0 voor DSZ. In de blessuretijd maakte SCP nog wel de 2-1, echter bleven de drie punten deze zondag in Boven-Leeuwen.