Afbeelding
Foto: Dayenne van de Geijn

De spooktrein van VIOS

Algemeen

BOVEN-LEEUWEN - Toneelvereniging VIOS bracht afgelopen zaterdagavond de komische thriller 'De spooktrein' op de planken. De thriller is ook komend weekend nog te aanschouwen.

In een mooi gevulde Dulper wisten de acteurs van VIOS het publiek van begin tot eind te boeien. In een prachtig decor speelden alle spelers met veel passie hun rol. Spanning, angst, verwarring en de nodige humor zijn de ingrediënten geweest voor een vermakelijke avond voor velen.

'De spooktrein' vertelt het verhaal over een zeer gemêleerd gezelschap, dat strandt op een oud vies Engels treinstation eind 1800. Al snel blijkt dat ze de nacht zullen moeten doorbrengen op deze onprettige plek. Daar worden ze door de stationschef geconfronteerd met de akelige legende van een spooktrein. Zal deze dodelijke trein inderdaad om middernacht arriveren?

Kaarten
De komische thriller 'De Spooktrein' is zaterdag 2 november om 20.00 uur of zondag 3 november om 14.30 uur. Kaartjes via Hans en Yvon van Oijen 0487-592707 of hansvanoijen@gmail.com.