Afbeelding
Foto: Stichting Perspectief

Zelf een decoratief houten paasei, of paashaas maken?

Algemeen

BEUNINGEN - Pasen komt eraan. De tijd van paashazen, eieren en brunchen. Wat is er nu leuker om de paastafel op te vrolijken met een zelfgemaakt houten paasei, of paashaas. Je ziet ze in de winkels steeds vaker. Leuk om te hebben, nog leuker om te krijgen. Een origineel cadeau om te geven.

In de hobbywerkplaats Beuningen, naast het Molenhuis kunt u nu zelf, met hulp en/of begeleiding van deskundige vrijwilligers, deze houten paaseieren of paashazen maken. Het enige wat u zelf aan moet schaffen is het benodigde hout.

Niet iedereen heeft de beschikking over grote, specifieke gereedschappen om hout te bewerken. Wij hebben de ruimte, de gereedschappen en de mogelijkheden. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, dus zorg voor stevig schoeisel en passende kleding.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan deelnemen. Vandaar dat wij een minimale vergoeding vragen van 2 euro voor gebruik van de machines en/of kleine materialen zoals lijm, spijkers of schroeven. Een kopje koffie kost 1 euro. Let op de ruimte is beperkt. Maximaal 8 personen kunnen tegelijkertijd deelnemen.

De eerste bijeenkomst vindt plaats op woensdagmiddag 27 maart, van 13:30 tot 16:30 uur. Tijdens deze bijeenkomst kunt u bepalen wat u wilt maken, en hoeveel en welke houtsoort u hiervoor nodig heeft. Vervolgens kunt u op woensdagmiddag 3, 10 en 17 april, van 13:30 tot 16:30 uur, verder aan uw project werken.

U kunt zich voor deze workshop opgeven bij stichting Perspectief : 024-6750939, of stuur een bericht naar info@stg-perspectief.nl.

De Hobbywerkplaats is, met uitzondering van feestdagen en vakanties, iedere donderdagmiddag geopend van 13:30 tot 16:30 uur. U kunt ons vinden naast de molen en het Molenhuis, Molenstraat 54, 6641 BK Beuningen. Wilt u meer informatie, kijk dan op onze website: bel naar 024-6750939 of stuur een bericht naar info@stg-perspectief.nl.