Afbeelding

Bijeenkomst energieneutraal huis

Mens

DRUTEN - In De Doorkijk in Druten is er op dinsdag 19 maart een informatiebijeenkomst, georganiseerd door Sociaal Maas en Waal, afdeling Druten en West Maas en Waal.

De avond staat in het teken van de toekomstbestendigheid van jouw huis op het gebied van energieneutraal, gasloos bouwen, wind- en zonne-energie. Froukje en Han Blok hebben hun huis energieneutraal gemaakt en zullen bezoekers van de informatieavond voorzien van tips.

Tijdens deze informatieavond zullen er ook politici aanwezig zijn, Aan de vooravond van de provinciale verkiezingen vertellen provinciale politici op welke wijze de provincie een rol en verantwoordelijkheid heeft als het gaat om het realiseren van de gestelde klimaatdoelstellingen. Een van de sprekers is Frans Houben, fractievoorzitter van Groen Links in Beuningen. De sprekers zullen hun visie geven hoe wij in de regio Maas en Waal kunnen samenwerken om met elkaar een groenere leefomgeving te maken en te behouden. Belangstellenden zijn van harte welkom vanaf 19.45 uur in Wijkcentrum de Doorkijk, Langstuk 2 in Druten.