Afbeelding
Foto: JMT
ADVERTORIAL

JMT een allround auto & camper garage

Algemeen

HORSSEN - JMT startte in 2016 in Ede als camperverhuurbedrijf met 2 campers. Aan het woord eigenaresse Mariëlle Wemer: "Na een turbulent begin concludeerden we, dat als je kwaliteit wilt bieden, je snel en goed onderhoud moet kunnen doen. Hierdoor zijn wij bij garage Deen in Horssen terecht gekomen, waar Marco ons altijd met raad en daad hielp. Door deze samenwerking hadden wij onze huurders altijd op tijd en veilig op weg. Dit heeft mede geresulteerd in een groei naar 7 campers. De verhuurcampers zijn nieuw en draaien max. 2 jaar mee, waarna wij ze verkopen."

"In september 2017 zijn wij, naast onze verhuurcampers, gestart met het verkopen van jong gebruikte campers, waaronder Adria, Dethleffs, LMC en Trigano, waarvan de complete historie bekend is. De locatie Horssen was een logische keuze, omdat wij alle campers verkopen met een grote beurt en APK. Dit liep perfect en in één jaar tijd hebben wij ruim 40 campers verkocht, met tot nu toe enkel tevreden klanten!"

"Toen de eigenaar van de garage stopte met zijn bedrijf, besloten wij de autogarage voort te zetten, maar dan met een flinke uitbreiding van het aanbod, waaronder dus het complete onderhoud van campers. Kortom: we kunnen echt alles op dit gebied. Niet alleen voor wat betreft het rijdende gedeelte voor zowel auto's, lichte bedrijfswagens, aanhangers en campers, maar ook voor het woongedeelte van de campers, van koelkast tot zonnepanelen", legt Mariëlle Wemer trots uit. Marco Thomassen, ervaren automonteur en APK-keurmeester, verzorgt de gehele technische kant. Hij kent met zijn ruim 20 jaar ervaring inmiddels alle ins en outs van het auto- en campervak, en is pas tevreden als hij perfect werk kan afleveren.

JMT auto's en campers is gevestigd aan de Roedensestraat 23 a in Horssen. Tel. 0487-540095 info@jmtonderhoud.nl www.camperverkoop.nl. Volg ons op facebook! JMT auto's & campers