Afbeelding
Foto: Eigen foto
ADVERTORIAL

Bijzondere koffie en thee bij Cappuccino Enzo

Algemeen

DRUTEN - Voor heerlijke koffie- en theespecialiteiten gaat u voortaan naar Cappuccino Enzo in Druten. In de geheel vernieuwde zaak - alleen de naam is gebleven - komt u even tot rust bij een kopje smaakvolle koffie of geurige thee. Natuurlijk ontbreken ook de lekkere hapjes niet. Appeltaart, bonbons en iets hartigs, alles van topkwaliteit.

Nicolette Frederiks, de nieuwe eigenaresse, vertelt vol vuur: "Ik ben enorm trots op het resultaat van de verbouwing. We zouden eigenlijk slechts een klein beetje aanpassen, maar uiteindelijk is alles leeggehaald en totaal vernieuwd, zodat we nu een heerlijke, een beetje hippe ambiance bieden in lichte bruine en groene huiskleuren. Onze appeltaart wordt geleverd door 'Droom', daar werken bakkers met een afstand tot de arbeidsmarkt maar met een duidelijke passie en nauwe betrokkenheid ten aanzien van hun product. Onze thee, van 'Puritea', komt uit Sri Lanka. De gehele opbrengst van het natuurlijke productieproces komt ten goede aan de lokale economie. Voorts steunen we nog de Nederlandse stichting Carelanka, voor mensen met een beperking."

Speciaal voor Cappuccino Enzo heeft Brinks Coffeeroasters verschillende soorten heerlijke koffie gebrand, medium, sterk en fris/zacht van smaak. Koffie wordt tevens als bonen verkocht, al dan niet gemalen. Ook thee is als los verpakte blaadjes verkrijgbaar, evenals proefmonsters. "Naar aanleiding van vele vragen hebben wij opnieuw bonbons van La Bohème in ons assortiment. Die zijn al 50 jaar een begrip in Breda en nu bij ons zelfs per stuk te koop", glimlacht Nicolette.

In de mooie vernieuwde winkelstraat in het hart van Druten is Cappuccino Enzo ook een leuk adresje voor koffie- en theepotjes met bijbehorende accessoires. De collectie wordt regelmatig aangevuld en vernieuwd.

Tijdens het openingsweekend op 7 t/m 9 maart krijgt u bij koffie met 'Droom'-appelgebak het tweede kopje gratis!

Koffie/thee-speciaalzaak Cappuccino Enzo, met zonnig terras, vindt u aan de Hogestraat 71 in Druten.