Vandenberg's Moonkings tijdens Zeeltje 2017.
Vandenberg's Moonkings tijdens Zeeltje 2017. Foto: Marco Lemmers

Programma Zeeltje 2019

Algemeen

DEEST - Zeg je Festival Zeeltje, dan zeg je goede muziek, een geweldige locatie en een gemoedelijke sfeer. Het rockfestival vindt traditiegetrouw plaats in het derde weekend van augustus. Met de zeer geslaagde en nét niet uitverkochte editie van 2018 lijkt de Zeeltje formule echt aan te slaan.

De organisatie van Festival Zeeltje heeft het programma voor het festival van 16, 17 en 18 augustus zo goed als rond, met op vrijdag en zaterdag een stevige programmering op twee podia met rock, metal, country, blues en rock 'n roll. Het festival wordt zondag afgesloten met de gratis tributedag.

Programma

Vandenberg's Moonkings staat op veler verzoek weer op het programma. In 2017 zetten deze rockers de grote tent compleet op zijn kop. Dit jaar staan ze op vrijdag geprogrammeerd. Verder heeft de organisatie op vrijdag onder andere Skinny Molly met Mike Estes (Lynyrd Skynyrd), Lain Barbier (The Voice Senior) met zijn band en Oliver/Dawson Saxon weten te contracteren.

Zaterdag staat Stacy Collins met haar energieke Roots Rock, Country and Blues show in de grote tent. Verder zorgen onder andere Band of Friends, Nitrogods en The Dirty Denims voor een zeer gevarieerd programma.

Voor zondag staat onder andere Earl Jacksons Chuck Berry tribute geprogrammeerd. Op enkele namen na is het programma compleet. Een mooie mix van internationale, Nederlandse en lokale bands. Op www.festivalzeeltje.nl staat het actuele programma.

Kaarten

Kaarten voor het festival zijn online te koop via www.festivalzeeltje.nl en de Primera winkels. De lokale voorverkoop gaat van start vanaf 1 mei 2019. Dagkaarten kosten 25 euro. Een combikaart kost 45 euro. De zondag is gratis.