Co van Lith (midden) en zijn team in het nieuwe pand in Wijchen.
Co van Lith (midden) en zijn team in het nieuwe pand in Wijchen. Foto: Ger Loeffen.

Opening Kringloop De Oude School in Wijchen

Algemeen

WIJCHEN - Kringloop De Oude School opent komende week de deuren van haar vestiging in Wijchen. Het pand aan de Holenbergseweg 11, de voormalige Coop supermarkt, is van onder tot boven opgeknapt en wordt momenteel ingericht. Vanaf dinsdag 5 februari kunnen belangstellenden er terecht voor een groot aanbod meubelen, sfeervolle woonaccessoires, kleding, speelgoed en wat al niet meer.

Met de vestiging in Wijchen heeft Kringloop De Oude School haar derde locatie terug. Half december moest de zaak haar activiteiten in Beuningen, na vier jaar, noodgedwongen stoppen. 'We waren daar graag gebleven, maar het ging niet meer', aldus eigenaar Co van Lith. Hij is blij dat hij met de locatie in Wijchen een goed alternatief heeft gevonden. Dat er in Wijchen al twee andere kringloopwinkels zitten ziet Co niet als probleem: 'Dergelijke winkels bijten elkaar niet', zegt hij resoluut.
De nieuwe vestiging in Wijchen is gelegen in de wijk Woezik. 'Een wijk waar een hoop beweging is. Maar dat is niet het enige wat deze locatie interessant maakt. De ruimte is ook nog eens heel gunstig ingedeeld. Hoewel we er in Wijchen qua winkeloppervlakte iets op achteruitgaan, kunnen we er wél meer spullen kwijt. En dat is mooi, aangezien we steeds meer spullen aangeleverd krijgen', aldus Co.
Zijn partner Deirdre van Eck wordt het vaste gezicht in Wijchen. Zij wordt daarbij geassisteerd door de 'vertrouwde gezichten' uit Beuningen. De winkel is, net als de vestigingen in Beneden-Leeuwen en Druten, geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Het inbrengen van spullen kan tijdens openingstijden. Voor woningontruimingen kan men contact opnemen via tel. 06-46 63 28 20. Zie ook: www.kringloopdeoudeschool.nl.