Afbeelding
Foto: Henk van Coolwijk

Bezoek Zwarte Pieten bij Dreumelse senioren

Algemeen

DREUMEL - Nadat de Sint een paar dagen geleden al voet aan al had gezet in Zaanstad, kon hij de Dreumelse senioren toch niet overslaan.

Om 14.00 uur zou hij arriveren in de zaal `t Centrum van Jan Bouman, waar al zeker 110 senioren op hem zaten te wachten. Nadat muzikant Renée Goossens uit Schaijk een aantal Sint Nicolaasliedjes had gespeeld en de senioren de kuiten hadden los gedanst, waren daar opeens twee echte Zwarte Pieten. De Pieten deelden maar wat graag snoep uit aan de senioren, die zich dit jaar ook weer voortreffelijk hadden gedragen. Ook maakten zij een paar leuke dansjes waar ook enkele senioren aan meededen.

Toen was er het moment dat er een aantal mensen in het zonnetje werd gezet, omdat zij zich met diverse bezigheden inzetten voor de senioren. Zij kregen een klein cadeautje, en mochten met de pieten op de foto.

Na deze feestelijke middag wordt er reikhalzend uitgekeken naar de overheerlijke erwtensoep uit de keuken van Jan, waar natuurlijk het heerlijk en rijkelijk belegde roggebrood met spek, maar ook de bekende mandarijntjes niet ontbraken. Na al dit lekkers liep het al weer tegen de klok van 18.00 uur, en er volgde nog een leuke speech van de voorzitter Frans Strik, die allen een goede huiswaarts wensten.

Afbeelding