Afbeelding
Foto: Stichting Tremele

Exposities in Dijkmagazijn Dreumel

Algemeen

DREUMEL - Onder de titel "Bekik 't mar!" biedt Stichting Tremele Dreumelse amateurkunstenaars en hobbyisten een eigen podium. In de periode november 2018 tot en met maart 2019 organiseert Stichting Tremele voor het vierde seizoen weer een vijftal exposities in het Dijkmagazijn aan de Vluchtheuvelstraat 14 in Dreumel.

In de maand november exposeert Mariëlle Verbruggen haar werk. Zij heeft fotograferen als hobby. Ze volgde vele workshops en trainingen, fotografeert families en landschappen en experimenteert met macrofotografie en Urbex (oude rommel).

In december is het de beurt aan Annemiek van Gruijthuijsen. Zij haalt haar inspiratie uit haar omgeving: familieleden, tuinvogels en landschapsgezichten uit de omgeving legt ze vast op doek in acryl met fijne technieken of in een lossere stijl.

In januari exposeert Thea Rademakers. Zij schildert al sinds de jaren '80. Thea begon met aquarellen, maar houdt zich tegenwoordig bezig met realistische schilderijen.

Joke van de Pol – Vink exposeert in februari met textiel en keramisch werk. Ze werkt bij voorkeur met natuurlijke materialen en organische vormen. Haar werk is veelal ontstaan vanuit opdrachten op de kunstacademies van Arendonk en Genk.

Ria de Lang – Remmits sluit in maart het seizoen af. Ria heeft altijd al belangstelling gehad voor tekenen en het werken met kleuren. In 2004 begon ze met het schilderen van aquarellen. Hiervoor volgde ze o.a. workshops in Ede en Dreumel.

De exposities zijn gratis. Ga voor meer informatie over de exacte data en tijden naar de website van Stichting Tremele (www.tremele.nl) of naar de Facebookpagina.