Afbeelding
Foto: Seniorenvereniging Winssen

Speciale activiteiten voor senioren tijdens de kermis in Winssen

Algemeen

WINSSEN - Stichting Perspectief en Seniorenvereniging Winssen organiseren leuke activiteiten voor senioren op maandag 14 en dinsdag 15 augustus.

Iedereen kent nog wel de gezellige kermisdagen van vroeger. Bijna iedereen nam vrij. De cafés en danstenten puilden uit. Wij willen deze ouderwets gezellige tijd een klein beetje terug halen.

Activiteiten
Op maandag 14 augustus is er van 14.00 tot 18.00 uur een speciale kermis/dansmiddag voor senioren met live muziek van toporkest Jersey. Zij spelen (dans) muziek uit vervlogen jaren. Dit alles in muziekcentrum Ulto. De entree is € 5,- voor leden van de seniorenvereniging en € 7,50 voor niet-leden. Dit is inclusief 2 gratis consumpties. Meer info hierover op www.seniorenwinssen.nl.

Dinsdag 15 augustus is de laatste dag van de Winssense kermis. Deze willen wij op dinsdagochtend 15 augustus van 10.00 tot 12.00 uur opluisteren met een zomerse liedjesochtend. Dit met medewerking van de trekzakmuzikanten "de Amaretto's" in de Salon, Molenstraat 2 te Winssen. Bij goed weer strijken we neer op het terras van dorpshuis de Paulus. De Amaretto's zullen deze ochtend een afwisseling van luister- en meezingliedjes verzorgen. De entree is gratis. Voor de consumpties wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Diner
Aansluitend kunt u vanaf 12.00 uur in de Salon aanschuiven voor een speciaal diner met onder meer de ouderwetse "dikke" soep , koude schotel met div. salades en belegde broodjes en ijs als dessert. Aanmelden kan tot vrijdag 11 augustus 11.00 uur bij Stichting Perspectief Beuningen, telefoon 024 675 0939.