Afbeelding
Foto: Stichting Perspectief

Zomeractiviteiten bij De Salon en De Paulussoos

Algemeen

WINSSEN - De huiskamerinloop De Salon en De Paulussoos in Winssen blijven deze zomer gewoon open en bieden een gevarieerd programma.

Dinsdag 1 augustus en donderdag 31 augustus; Mokken decoreren. Voor materiaal wordt gezorgd.

Donderdag 3 augustus; Handwerken
Iedereen is welkom, beginner of gevorderd, man of vrouw. Er worden patronen, ervaringen en tips uitgewisseld. Ook zijn er patronen voor diverse haak- en breiwerkjes aanwezig. De activiteit zelf is gratis maar consumpties zijn voor eigen rekening. Graag zelf garen en naalden meenemen. Ook breien een aantal deelnemers babydekentjes en -truitjes voor het project Rescue Baby. www.rescuebabygambia.nl

Dinsdag 8 augustus; Groeten uit Winssen, persoonlijke vakantie-ansichtkaarten maken
Voor materiaal wordt gezorgd. De entree is gratis, de consumpties tegen een kleine vergoeding.

Donderdag 10 augustus; Franse ochtend in Winssen

Dinsdag 15 augustus; Sing-a-long onder leiding van de Amaretto's
Een zomerse liedjesochtend onder leiding van de Amaretto's in de Salon en bij goed weer op het terras van de Paulus. De Amaretto's zullen deze ochtend een afwisseling van luister- en meezingliedjes verzorgen. De entree is gratis. Voor de consumpties wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Donderdag 17 augustus en dinsdag 22 augustus; De Winssense Quizzzzzz
De leukste dorpsquiz van Winssen. De entree is gratis. Voor de consumpties wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Donderdag 24 augustus; Minibingo
Van 10.00 tot 12 00 uur organiseren de vrijwilligers van de huiskamerinloop een minibingo voor de bezoekers van de Salon. Voor de consumpties wordt een kleine vergoeding gevraagd. Er zijn kleine prijsjes te winnen.

Dinsdag 29 augustus; Puzzelochtend
De entree is gratis, de consumpties tegen een kleine vergoeding.

Iedereen die deel wil nemen is iedere dinsdagochtend welkom van 10.00 tot 12.00 uur (aansluitend het eetpunt Winssen) en dinsdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur en iedere donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur, Molenstraat 2, 6645 BT in Winssen.