Team Dames 1 gaat waarschijnlijk kampioen worden en promoveren dan naar de eerste klasse.
Team Dames 1 gaat waarschijnlijk kampioen worden en promoveren dan naar de eerste klasse. Foto: Ingrid van Gaalen

Volleybalvereniging The Weekenders zoekt nieuwe spelers

Algemeen

WINSSEN - Een bal wordt geserveerd over het net. Het klinkt vrij normaal, maar daarna gebeurt er iets magisch op het volleybalveld. Twee teams komen in beweging en er ontstaat een samenspel dat z'n weerga niet kent. Van de kleinste mini tot spelers uit de 1e klasse halen alle spelers alles uit de kast om de bal van de grond te houden. Behendig wordt de bal onderhands onderschept en in drie keer spelen over het net gebracht. Iedereen is uiterst geconcentreerd en realiseert zich dat alleen door samen foutloos te spelen er een maximaal resultaat behaald kan worden. Dat is volleybal. Volgens The Weekenders de teamsport bij uitstek.

De leden van The Weekenders beleven hier wekelijks veel plezier aan. 'We zijn een actieve vereniging met een jeugdopleiding en leden van 6 tot 76 jaar. Onze mini's spelen op zondagochtend al wedstrijdjes. We spelen met 4 teams op recreatief niveau mee in de Maas en Waal competitie. Ook zijn er binnen onze vereniging gemengde groepen die enkel een avondje ballen zonder competitie verplichtingen. Bovendien zijn we met 3 aspiranten en 7 seniorenteams vertegenwoordigd in de Nevobo- competitie. De trainingen en wedstrijden zijn in de Paulus in Winssen en in het MFA in Ewijk', vertelt Ingrid van Gaalen, van The Weekenders.

Voor verschillende teams is de vereniging nog op zoek naar volleyballers van elk niveau, dus ook mensen die nog nooit gevolleybald hebben. Iedereen is van harte welkom en kan drie keer gratis meetrainen om te kijken hoe leuk dit spel kan zijn. Voor informatie over de vereniging zie de website: www.weekenders.nl. Voor meer informatie over de proeftrainingen kan men een e-mail sturen naar: tc@weekenders.nl.