Talententeam bij The Weekenders

Algemeen

WINSSEN - Maas en Waals oudste volleybalclub The Weekenders heeft sinds september 2016 een talentvolle groep volleyballers binnen haar gelederen. Het team, onder leiding van Jacco Willems, bestaat uit vooral late veertigers en een aantal beginnende vijftigers. Er wordt dit jaar voluit getraind, om op het gewenste niveau te komen.

Het nieuwste volleybalteam van The Weekenders is een gevarieerd gezelschap. Onder de teamleden zijn onder meer veel getalenteerde oud-voetballers en de keeper van de Winssense voetbalclub Roda'28. 'Bij een enkeling is het talent er echter nooit helemaal uitgekomen en dit zal, volgens sceptici binnen het team, ook met volleyballen niet gebeuren. Een ander wil wel maar kan niet(s)', aldus een woordvoerder. Een van de leden doet, ondanks een overvolle agenda bij De Dorstvlegels, zijn stinkende best om met hulp van een brace en karakter de ballen op de goede plek te krijgen. Er schijnt zelfs een raadslid van de Gemeente Beuningen deel uit te maken van dit wonderlijke team, dat verder wordt aangevuld met een werklieden van allerlei pluimage.

Afgaande op de eerste oefenwedstrijd, de fanatieke trainingen op de dinsdagavonden en het meer dan gemiddeld aanwezige talent binnen de groep lijkt het erop dat The Weekenders met dit team goud hebben binnen gehengeld. Het nieuwe jaar belooft voor de volleyballers dan ook veel goeds. De Maas en Waalse recreanten competitie is gewaarschuwd.