Uitslagen volleybalvereniging Touché

Algemeen

DREUMEL - Volleybalvereniging Touché heeft afgelopen week diverse wedstrijden gespeeld. De mini's hadden zondag een toernooi in Groesbeek.

Dames 1 van Touché, dat momenteel derde staat op de ranglijst, speelde afgelopen donderdag tegen directe concurrent Pegasus uit Nijmegen. De dames kregen van coach Peter de opdracht sterk te serveren en meteen vol aan de bak te gaan. Helaas keken ze al snel tegen een achterstand van 5-10 aan. Door een goede servicebeurt werd de achterstand omgebogen in een voorsprong, en redelijk makkelijk was de setwinst voor Touché. De tweede en derde set werden ook gewonnen. In de vierde set werd het nog spannend, maar de Dreumelse dames hielden het hoofd koel en wisten uiteindelijk met 4-0 te winnen. Hierdoor is het team weer een plaats gestegen in de competitie. 

Bij de jeugd waren er drie wedstrijden. JB2 heeft in Lienden met 3-1 gewonnen en MC1 pakte in eigen huis een puntje van de koploper. MC2 speelde een spannende uitwedstrijd in Horssen. Door de 3-2 winst staan de meiden nu bovenaan en is Atalante tweede.

De mini's reisden zondagochtend met twee teams af naar Groesbeek, waar lekker gespeeld werd.