Wedstrijden jeugd Touché

Algemeen

DREUMEL - De jeugdteams van volleybalvereniging Touché hebben afgelopen zaterdag enkele wedstrijden gespeeld.

JB2 speelde een uitwedstrijd tegen de Tweestroom in Gendt. Beide teams staan bovenaan in de competitie, wat op papier een spannende wedstrijd beloofde te worden. De Dreumelse ploeg kwam echter de hele wedstrijd niet toe aan hun eigen spel. Dit leverde een 4-0 winst voor Tweestroom op. Zaterdag kunnen de jongens in de thuiswedstrijd revanche nemen. Hun leeftijdgenoten van de B1 speelden daarentegen een prima thuiswedstrijd tegen de nummer een in de competitie, Swikaros. Door veel kracht te leveren, goed te passen en slim te spelen was het geen gemakkelijke winst voor Swikaros. De laatste set was dan ook, zeer verdiend, voor Touché.

MC1 gaat voor de winst in de competitie. Zaterdag wonnen ze met 4-0. Hierdoor staan de meiden op de tweede plek, met minder wedstrijden gespeeld dan de koploper. Ook MC2 doet het prima. Deze meiden spelen voor het eerst C-niveau en staan ook op een mooie tweede plaats.

De volgende wedstrijden voor Touché staan gepland voor komende donderdag en zaterdag. Donderdag 17 november zijn er vanaf 19.15 uur thuiswedstrijden van dames 1 en 2, en later de heren. Zaterdag 19 november zijn er weer drie jeugdwedstrijden in Dreumel. Deze wedstrijdmiddag begint om 14.00 uur.