Dorcas Voedselactie bij Jumbo Beuningen

Algemeen

BEUNINGEN - Bij de Jumbo supermarkt in Beuningen wordt op 4 en 5 november de Dorcas Voedselactie gehouden. Klanten wordt gevraagd een boodschap extra te doen voor het goede doel.

Meer dan zeshonderd supermarkten verlenen hun medewerking aan de Dorcas Voedselactie. Vrijwilligers delen voedsellijstjes uit aan het winkelend publiek. Hierop staan producten die samen een voedselpakket vormen. Klanten van de supermarkten doen een boodschapje extra en geven deze af aan de vrijwilligers.

Voedselpakketten
Van het ingezamelde voedsel worden voedselpakketten samengesteld, bestemd voor kwetsbare mensen in Oost-Europese gemeenschappen. Het ontvangen van een voedselpakket is voor hen een enorme bemoediging en een aanvulling op hun sobere maaltijden. De pakketten maken onderdeel uit van de lokale zorg die aan deze kwetsbare mensen wordt geboden.

In Beuningen wordt de Dorcas Voedselactie gehouden op vrijdag 4 en zaterdag 5 november in supermarkt Jumbo aan het Thorbeckeplein 14. Meer informatie: www.dorcasvoedselactie.nl.