Afbeelding
Foto: Van Tiem Optiek

EyeDrive brillenglazen, dé kijkoplossing voor autorijden

Algemeen

BENEDEN-LEEUWEN - Heeft u bij het autorijden wel eens last van hinderlijke verlichting van tegenliggers? Dat is een bekende klacht. Bijna 50% van alle autobestuurders heeft last van hinderlijke schittering tijdens het autorijden van tegenliggers, verkeerslichten of straatverlichting. EyeDrive brillenglazen met Reflect Control Coating (RCC) zijn een ideale oplossing voor iedere automobilist.

EyeDrive brillenglazen met de unieke Reflect Control Coating zijn speciaal ontworpen voor autorijden, zowel 's avonds als overdag. De brillenglazen verminderen hinderlijke schittering van verlichting en tegenliggers in de avond tot 90%, waardoor belangrijke details beter opvallen en autorijden veiliger en ontspannen wordt. De multifocale brillenglazen hebben een extra breed kijkgebied om tijdens het rijden specifiek de navigatie, binnenspiegel, zijspiegels en het dashboard van de auto scherp en effectief te kunnen waarnemen. EyeDrive is ook beschikbaar als enkelvoudig brillenglas. EyeDrive brillenglazen bieden u veel voordelen. Tot 90% minder hinderlijke schittering, scherp zicht en contrast in het schemer én donker, 24 uur scherp zicht voor comfortabel en ontspannen autorijden, grote kijkgebieden tot aan de rand van het montuur, perfect zicht op navigatie, dashboard en middenconsole.

EyeDrive is een verschil van dag en nacht! Reflect Control Coating (RCC) is speciaal ontwikkeld voor scherp en helder zicht overdag, schemeravond en s'nachts. Het neemt irriterende en soms gevaarlijke effecten weg als gevolg van te veel en fel licht en maakt contrasten opvallend zichtbaar. EyeDrive bewijst in het donker de voordelen voor extra scherp en helder zicht. TIP: EyeDrive met Transitions XTRActive biedt, als meekleurende brillenglazen, extra kijkcomfort doordat deze zelfs meekleuren achter de autoruit.

Meer informatie? Kijk op www.eyedrive.nl of kom langs in de winkel van Van Tiem Optiek aan de Zandstraat 97 in Beneden-Leeuwen. Onze gediplomeerde opticiens en optometristen adviseren u graag. En indien van toepassing, kunnen wij uw aanvullende zorgvergoeding direct bij uw aankoop verrekenen.