Bjorn Graven spreekt een groepje jeugdleden toe.
Bjorn Graven spreekt een groepje jeugdleden toe.

Samenwerking Lewabo en Tennisacademy

Algemeen

BENEDEN-LEEUWEN - De Leeuwense tennisvereniging Lewabo en Tennisacademy Bjorn Graven zijn onlangs overeengekomen dat de samenwerking, die al tien jaar duurt, voor een periode van drieënhalf jaar wordt verlengd. De geplaatste handtekeningen zijn er de bevestiging van, dat beide partijen graag verder willen met elkaar, in elk geval tot maart 2020.

Bjorn Graven: 'Er zijn voor mij twee doorslaggevende redenen geweest om het contract te verlengen. Ten eerste de club en de fijne mensen met wie ik werk. Ik merkte dat ik emotioneel erg verbonden ben aan de club en mijn leerlingen. De tweede reden is dat ik tien jaar geleden begonnen ben bij Lewabo met de droom om in het Land van Maas en Waal (top)tennis te realiseren.'

Trots
Ook het bestuur van Lewabo is blij dat Bjorn blijft. 'Met zijn technisch inzicht en kennis is Bjorn in staat om voor Lewabo de opleidingen op elk niveau deskundig te verzorgen. Bovendien kan hij uitstekend omgaan met onze leden, ongeacht de leeftijd. We zien talenten groeien en zijn als vereniging trots op de behaalde resultaten in de afgelopen seizoenen. Daarnaast zijn we vooral blij dat de jeugd plezier heeft in tennis', aldus voorzitter Mariëlle van den Bos.

Talentontwikkeling
Het bestuur van Lewabo vindt het belangrijk dat talenten zich op sportief niveau kunnen ontwikkelen, maar wijst er op dat er naast deze prestatiesport ook veel ruimte is voor gezelligheid. Recreanten die een ontspannen potje tennis willen spelen bijvoorbeeld.

Meer informatie over de tennisvereniging: www.lewabo.nl