Bijeenkomst Woonwensen als je ouder wordt

Algemeen

DRUTEN - Op woensdag 28 september organiseren MeerVoormekaar, KBO Kringberaad Druten, Gemeente Druten en GGD Gelderland-Zuid in Cultureel Centrum D'n Bogerd Druten een bijeenkomst voor senioren met als onderwerp 'Woonwensen als je ouder wordt'.

Iedereen denkt er wel eens over na: Hoe willen we wonen als we ouder worden? Willen we zelfstandig blijven wonen of toch verhuizen naar een seniorenwoning? Wanneer nemen we een beslissing en wie kan ons helpen bij het nemen van die beslissing? Kunnen we met eventuele aanpassingen in huis zelfstandig blijven wonen? En als we toch besluiten om te verhuizen, wat zijn dan de mogelijkheden? Tijdens de bijeenkomst staan deze vragen dan ook centraal. Een aantal sprekers vertelt over de mogelijkheden die er zijn, ook binnen de gemeente Druten. Vervolgens kunnen bezoekers met elkaar, met de sprekers en met de instanties in gesprek gaan om wensen te bespreken, praktische vragen te stellen en ervaringen te delen.

De bijeenkomst vindt plaats in Cultureel Centrum D'n Bogerd, Van Heemstraweg 53 in Druten. Vanaf 13.30 uur staat er koffie en thee klaar. De bijeenkomst start om 14.00 uur en wordt om 16.00 uur afgesloten. Het is fijn, maar niet verplicht, als bezoekers zich aanmelden. Dit kan door te bellen naar het servicebureau van MeerVoormekaar, telefoonnummer 0487-200010. Het servicebureau is op werkdagen tussen 09.00 en 13.00 bereikbaar. Aanmelden kan ook door het sturen van een e-mail naar o.vanderdonk@meervoormekaar.nl.