Feestweek Deest kent divers programma

Algemeen

DEEST - Het aftellen tot de Feestweek Deest is begonnen. Over een precies een week trapt het programma af met een bingo in de feesttent.

De Superbingooo van stichting SDV, op woensdag 24 augustus, belooft een gezellige avond uit te worden, met kans op vele leuke prijzen. De feesttent is vanaf 18.30 uur geopend. De bingo begint om 20.00 uur.

Darttoernooi
Op donderdag 25 augustus staat er een darttoernooi op het programma. Iedereen kan een pijltje komen gooien en zo meedingen naar de hoofdprijs van 200 euro. Inschrijven voor het darttoernooi kan via info@feestweekdeest.nl. Het inschrijfgeld bedraagt 7,50 euro, er is plaats voor maximaal 64 deelnemers.

Jeugdplaybackshow
Vrijdagavond 26 augustus is er een jeugdplaybackshow, waar kinderen uit Deest de acts van hun favoriete zanger(es) en/of band zullen tonen. Dj Job en Feestdj Joey zijn eveneens aanwezig. De tent is vanaf 18.30 uur geopend, het programma begint om 19.00 uur.
Vrienden van Deest
De zaterdagavond staat in het teken van Vrienden van Deest. Met medewerking van de zevenkoppige coverband LEAN ON ME en Feestdj Joey gaat het dak er af. De entree voor deze Vrienden van Deest avond is 5 euro.

Feestplein
De Feestweek Deest wordt afgesloten op zondag 28 augustus met diverse activiteiten en optredens in de feesttent en op het Trefpuntplein, dat voor deze gelegenheid wordt omgetoverd tot Feestplein. Het programma begint om 11.00 uur. Rondom het Feestplein zijn de kramen van de Toeristische Markt te vinden. De entree is gratis.

Meer informatie over de Feestweek Deest: www.feestweekdeest.nl.