Smartphonecursus in Winssen

Algemeen

WINSSEN - In samenwerking met studenten van de Hogeschool Arnhem-Nijmegen is de Seniorenvereniging Winssen in mei gestart met cursussen voor de tablet en laptop. Als vervolg op deze cursussen worden in de maand september cursussen voor de smartphone gegeven in De Salon in Winssen.

Ouderen die problemen hebben met de omgang met hun smartphone kunnen aan de cursus deelnemen. Ook als er bepaalde onderwerpen van het gebruik van een smartphone vragen oproepen, kunnen deze beantwoord worden in de cursus. In groepjes van maximaal zes personen zullen de studenten hun kennis overdragen. Na een korte introductie worden enkele opdrachten gemaakt, waarna alles stap voor stap met de cursisten wordt doorgenomen. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Iedereen mag deelnemen aan de cursussen. De kosten zijn 5,00 euro per les voor leden van de seniorenvereniging, anderen betalen 7,50 euro. Voor meer informatie: www.seniorenverenigingwinssen.nl. Aanmelden kan via: info@kbowinssen.nl. Mensen die liever hulp aan huis krijgen kunnen een e-mails sturen naar: info@jipcursussen.nl.