MegaVaria 2023
MegaVaria 2023 Foto: Reinier Jansen

B-Frogg en MegaVaria tijdens het Pinksterweekend in Altforst

Uit

ALTFORST - Het is aftellen geblazen, over een maand staat Altforst weer in het teken van drie dagen feest.

Op vrijdag 17 mei is het van 20.30 tot 01.00 uur weer tijd voor B-Frogg. De organisatie heeft er dit jaar voor gekozen om terug te gaan naar de basis waarmee B-Frogg ooit begon: Toffe DJ’s uit de regio zetten de tent op z’n kop. Dit staat garant voor een supervet feestje. Met dit jaar op het podium: DJ Sennsation en DJ Jarno. De Maas en Waalse Feest-DJ Sennsation is niet meer weg te denken van elk evenement. Van House tot Hollandse hits, alles komt voorbij. DJ Jarno combineert oude classics met nieuwe hits. Zo gevarieerd mogelijk is het motto. Bekend van zijn vele mixen op SoundCloud.

MegaVaria

Een dag later, op zaterdag 18 mei, is het van 21.00 tot 02.00 uur de beurt aan MegaVaria; de gezelligste feestavond in het Land van Maas en Waal en ver daarbuiten.

Dit jaar breken onder andere Ronnie Ruysdael en Tim Schalkx (bekend van ‘Ferry de roze Flamingo’ en ‘Max Verstappen’) de tent af. DJ Sennsation en Matte Frazzie maken het feest compleet.

Kaarten

De voorverkoop is inmiddels gestart via ticketpoint.nl. Kaarten voor B-Frogg kosten in de voorverkoop 7,50 euro, exclusief 1,25 euro servicekosten, en 10 euro aan de kassa, exclusief servicekosten. Toegang vanaf 12 jaar.

Kaarten voor MegaVaria kosten in de voorverkoop 15 euro, exclusief servicekosten, en aan de kassa 17,50 euro, exclusief servicekosten. Toegang vanaf 16 jaar.

PinksterVaria

Op deze mooie zondag wordt het pittoreske Altforst vanaf 10.00 uur omgetoverd tot PinksterVaria. Het terrein biedt de bezoekers een uitermate gevarieerd aanbod voor jong en oud waaronder diverse gratis attracties/speel elementen voor kinderen op het Kikkerparadijs , Outdoorgames voor en door jongeren, Fierljep workshop en wedstrijden, FroggyPop met diverse live bands, een bonte diversiteit aan kraamjes, en veel meer.

Kijk voor meer informatie op Instagram en Facebook.

MegaVaria 2023