Eerdere (najaar)modeshow Beuningen.
Eerdere (najaar)modeshow Beuningen. Foto: Erna Kool

Inspiratieweekend Beuningen

Uit

BEUNINGEN - Op zaterdag 13 april staat Beuningen in het teken van lifestyle en mode met drie spannende shows. De shows vinden plaats om 13.00, 14.00 en 15.30 uur op het Julianaplein. Het belooft een feestelijke dag te worden voor jong en oud, en de toegang is gratis.

Naast de shows kunnen bezoekers genieten van optredens van het koor Surprise, dat twee keer zal optreden tussen 12.30 en 13.00 uur en tussen 13.30 en 14.00 uur. Deze dag kunnen bezoekers ook winkelen en een bezoek brengen aan de favoriete (mode)zaken in Beuningen.

Bierproeverij

Op zondag 14 april kunnen bierliefhebbers hun hart ophalen, want dan is de Beuningse Bierproeverij. Van 13.00 tot 18.00 uur is men van harte welkom om te genieten van een scala aan speciaalbieren. Verschillende bierbrouwers staan klaar om de bezoekers te verwelkomen.

Het Julianaplein wordt voor deze gelegenheid omgetoverd tot een gezellige locatie met een grote stretchtent vol met sfeervolle statafels. Muntjes kosten 2,50 euro per stuk en zijn verkrijgbaar bij het verkooppunt. Er zijn voldoende spoelpunten voor het schoonmaken van glazen. Naast het proeven van geweldige bieren, kunnen bezoekers ook genieten van heerlijke hapjes.

Tijdens de bierproeverij zijn de winkels deze koopzondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur. 

Klik hier voor meer informatie.