Beuningse Boys verliest nipt bij koploper UNION

MALDEN - Afgelopen zondag moest Beuningse Boys een uitwedstrijd spelen tegen koploper UNION.

Doordat de vorige twee wedstrijden in overwinningen eindigden voor De Boys, werd er vol vertrouwen begonnen aan de wedstrijd.

Na drie minuten spelen komt UNION al op een 1-0 voorsprong. De rest van de eerste helft laat UNION het betere spel zien. Door goed keeperswerk van Luuk Keijser, blijft het tot rust bij 1 tegendoelpunt voor De Boys.

In de 2e helft is het opnieuw UNION dat snel weet te scoren. Beuningen probeert de aansluitingstreffer te maken, maar weet niet te scoren. Aan de andere kant is het UNION dat op 3-0 komt. Beuningse Boys blijft aanvallen en weet zowaar ook een doelpunt te maken. Uiteindelijk wordt de eindstand 3-2, als de kleinste man van het veld een vrije trap binnen weet te koppen.

Zo verliest Beuningse Boys nipt bij nummer 1 UNION. Op tweede paasdag maandag 17 april speelt Beuningse Boys weer een thuiswedstrijd. Dan wordt er om 14.00 uur op De Ooijgraaf gespeeld tegen Groesbeekse Boys.