Faas Brouwer nieuwe jeugdkampioen bij Tik Hard

Sport

WAMEL - Afgelopen dinsdag vond een spannende tafeltennisavond plaats bij tafeltennisvereniging Tik Hard. Tussen de jeugd werden de finales van de clubkampioenschappen gespeeld. Verdeeld over twee groepen deden de kinderen hun uiterste best voor de glimmende bokalen bij de Wamelse vereniging.

De jongste jeugd speelden hun titelstrijd op een speelse manier. Verdeeld over drie onderdelen deden Katoo, Sep, Melle en Tim hun best om achtereenvolgens zoveel mogelijk balletjes in een emmer te slaan, een balletje hoog te houden en zoveel mogelijk ballen van een ballenkanon goed op tafel terugslaan. Na het optellen van alle onderdelen was de uitslag als volgt: Melle kwam op de eerste plaats, Sep tweede, Tim derde en Katoo werd vierde.

Bij de oudere jeugd werden er onderlinge competitie gespeeld. Na een aantal spannende speelronden bleven Christiaan en Faas over die de finale gingen spelen. Het werd een open finale waarbij Christiaan met listige spinballen Faas fouten probeerde te laten maken. Faas rende van links naar rechts en bracht echter veel ballen terug waarna hij na 4 sets zich tot clubkampioen mocht kronen.

De jonge spelers mogen nu van hun vakantie gaan genieten, het nieuwe seizoen begint weer in september. Als je nieuwsgierig bent naar tafeltennis ben je na de vakantie van harte welkom op dinsdagavond vanaf 18:45 uur in het VTC in Wamel.