DIO'30 wint laatste wedstrijd

NIJMEGEN - DIO'30 heeft afgelopen zondag de laatste competitiewedstrijd winnend afgesloten. Er werd met 1-3 gewonnen van het Nijmeegse SCE. Dankzij de winst eindigt de Drutense ploeg op de vierde plek, met 48 punten.

Voor het Drutense elftal was er niks meer te verliezen, mede daardoor werd een aantal basisspelers in de rust gezet voor de nacompetitie die volgende week begint. Jesper Kaaks, Willem Vos en Lars van Mill uit de A1 kregen hierdoor een plekje in de basis toegewezen. In de twaalfde minuut wist de Drutense Fren Stevens het elftal op voorsprong te brengen. Pas in de tweede helft lukte het Druten om weer te scoren. De eindstand werd uiteindelijk 1-3.

DIO'30 zal via de nacompetitie proberen terug te keren in de tweede klasse. De eerste tegenstander daarin is Varsseveld. Op zondag 22 mei is er een uitwedstrijd, aanvang 14.00 uur. Het team hoopt een goede uitgangspositie neer te zetten voor de wedstrijd van donderdag 26 mei in Druten.