De spelersgroep van 2024.
De spelersgroep van 2024. Foto: TOV Afferden

Toneelvereniging Afferden op de planken met ‘Schaduwen’

Kunst en cultuur

AFFERDEN - Toneelvereniging Onderlinge Vriendschap speelt in maart viermaal de voorstelling ‘Schaduwen’, een prachtig en licht romantisch toneelstuk. Vorige week donderdag ging de kaartverkoop van start. 

Maria, in haar jeugd een gevierd actrice, verblijft nu in een verzorgingshuis. Ze heeft een beroerte gehad en is daardoor halfzijdig verlamd. Bovendien kampt ze met afasie, een spraakstoornis. Het publiek maakt kennis met haar dochter en haar ex-man, die een heel belangrijke rol in haar leven heeft gespeeld. Ook haar jongere alter ego’s en haar verzorgsters komen in de voorstelling voorbij. Samen herbeleven ze belangrijke momenten uit het leven van Maria.

In ‘Schaduwen’ vervagen de grenzen tussen verleden en heden en komen emoties tot leven. Door de spelers is, onder leiding van Daisy van Sommeren, lang gerepeteerd om een indrukwekkende voorstelling neer te zetten. Door de decorgroep, en de mensen van licht en geluid, wordt hard gewerkt aan een verrassend decor. Het publiek wacht dan ook een bijzondere en onvergetelijke ervaring.

Data en kaarten

De voorstellingen vinden plaats op 9, 10 en 16 maart om 20.00 uur en op 17 maart om 14.00 uur in Kulturhus de Meent in Afferden.
Kaarten kosten 10 euro per stuk en zijn telefonisch te reserveren bij Peter en Regien van Eck via 0487-51 76 51, of per mail via info@olvafferden.nl. Er zijn tevens kaarten verkrijgbaar bij Tankstation Croonen, Kulturhus de Meent en de Dagwinkel in Afferden.

Schaduwenmenu 

Voorafgaand aan de voorstellingen op 9, 10 en 16 maart en na afloop van de voorstelling op 17 maart kunnen bezoekers genieten van een ‘Schaduwen-menu’ in Kulturhus de Meent. Belangstellenden kunnen hiervoor reserveren bij Dick Bloem, via 06-19 81 20 20.