Afbeelding
Foto: Toneelvereniging Kom Maar Op

Jubileumvoorstelling Toneelvereniging KOM MAAR OP

Verenigingen

APPELTERN - Toneelvereniging KOM MAAR OP viert dit jaar haar 40-jarig jubileum. Samen met haar leden, waarvan sommigen al veertig jaar lid zijn, wordt de jubileumvoorstelling ‘De nonnen van Navarone’ gespeeld.  

Deze grote jubileumproductie met twaalf spelers zorgt voor de spelers, regisseur en decorbouwers voor een echte uitdaging.De voorstelling zit vol actie, spanning en vooral veel humor. De nonnen van Navarone is een klucht in twee bedrijven, die zorgt voor een avond vol vertier en verassingen. In huize Navarone, een oud klooster ergens in Nederland, heerst grote onrust. Het klooster dreigt verkocht te worden. Moeder overste, broeder Bas en de nonnen maken zich op voor een inspectie. Ondertussen biedt het klooster onderdak aan twee vrienden, die er op retraite zijn en het niet zo nauw nemen met de huwelijkse trouw. Maar ook de kok en meneer Notiesch vertoeven in het klooster om een opdracht te vervullen. 

De jubileumvoorstelling is een avondvullend programma waar zich allerlei gekke toestanden afspelen, dwaze types rondlopen en hilarische confrontaties volgen. Het publiek is verzekerd van een avondje flink lachen. 

Tentoonstelling

Voor en na de uitvoering is er een tentoonstelling geopend over de geschiedenis van de vereniging met foto`s, rekwisieten en mooie verhalen. Een waardevolle terugblik van veertig jaar toneel in Appeltern.

Uitvoeringen

Vrijdag 15 en zaterdag 16 maart om 20.00 uur, zaal open om 19.00 uur. Zondag 17 maart 14.00 uur, zaal open om 13.30 uur. De voorstellingen zijn in dorpshuis De Schuur, Kerkstraat 25 Appeltern. De entree bedraagt 10 euro per persoon. Reserveren kan via toneelkommaarop@gmail.com of 06 29341729.