Afbeelding

Veel verjaardagsactiviteiten in Amusementspark Tivoli

Algemeen

BERG EN DAL - Op zaterdag 10 juni zijn er ter ere van de verjaardag van Tiffi & Toffi tal van activiteiten in Amusementspark Tivoli.

Bezoekers worden als echte beroemdheden over de rode loper het park binnen. Daar is het tot 11:00 uur mogelijk om Tiffi & Toffi te ontmoeten. Je kunt een leuke foto maken als herinnering aan deze feestelijke dag. Kom je tussen 10:00 uur en 11:00 uur het park binnen? Dan krijg je een stempelkaart waarmee je kunt deelnemen aan diverse spelletjes (van 11.00 tot 12.00 uur). Hiermee kun je wat lekkers verdienen, mits je alle stempels hebt behaald. Er zijn maximaal 100 kaarten beschikbaar, dus kom niet te laat.

Verder kun je prachtig geschminkt worden en genieten van zowel de nieuwste parkshow Tiffi & Toffi's Jungle Avontuur als een Verjaardagsshow met de beroemde goochelaar Hokus Pokus. Hier worden Tiffi en Toffi flink in het zonnetje gezet en gaan we samen flink dansen en zingen voor ze. Wie weet trakteren ze nog wel op iets lekkers. Afsluitend vindt er tussen 16:00 uur en 17:00 een verjaardagsbingo met leuke prijzen plaats op het terras van restaurant "De Wigwam".

Kinderen die ook jarig zijn op 10 juni mogen gratis naar binnen. Dit geldt alleen voor kinderen t/m 12 jaar, legitimatie is verplicht. Voor meer informatie en tickets zie www.parktivoli.nl.