Afbeelding
Foto: Amusementspark Tivoli
ADVERTORIAL

Amusementspark Tivoli - Het leukste pretpark voor kids!

Algemeen

BERG EN DAL - Kom ook spelen, genieten, gillen en ravotten in Amusementspark Tivoli, het leukste pretpark voor basisschoolkids. Het pretpark heeft meer dan 30 attracties en speeltoestellen, is veilig, kindvriendelijk, overzichtelijk én betaalbaar zonder al te lange wachttijden.

Zo is er o.a. een achtbaan, botsboten, luchtkussen, zweefmolen, trampolines, botsauto's, draaimolen, treintjes, buggy's, midgetgolfbaan en nog veel meer... Regent het? Geen probleem. Er kan gewoon doorgespeeld worden in onze binnenspeeltuin. Nieuw dit seizoen zijn het luchtkussen de 'Gorilla Slide' en de parkshop 'Tiffi & Toffi's Jungle avontuur'.

In seizoen 2017 zijn er weer tal van evenementen in het park. Zo wordt de verjaardag van Tiffi en Toffi ook dit jaar weer een knalfeest. Tijdens Tivoli's Circusfestijn kun je het circus ontdekken en we sluiten het seizoen griezelend af tijdens Tivoli's Happy Halloween. Ook is er regelmatig leuke animatie en natuurlijk zijn Tiffi & Toffi dagelijks in het park te vinden voor een Meet & Greet.Superleuke evenementen & animatie in 2017

Kinderfeestjes
Ben je binnenkort jarig? Denk dan eens aan Amusementspark Tivoli. Want wat is nu leuker dan de hele dag met je vriendjes en vriendinnetjes spelen in Park Tivoli. Je kunt kiezen uit Tiffi's Snoepfeest of Toffi's Snackfeest. Er is al een feestje vanaf € 14,- p.p.

Online tickets met korting
Wil je het liefst gelijk naar binnen zonder in de rij bij de kassa te moeten staan? Bestel dan online je toegangskaarten en profiteer ook nog eens van korting per kaartje! De entreeprijs voor kinderen vanaf 2 jaar en volwassenen is € 13,00 p.p. en het park is ge-opend van 8 april t/m 22 oktober 2017.

Kijk op www.parktivoli.nl voor meer informatie.