Oafers Weekend staat weer voor de deur

Toerisme

Afferden - In 2016 zal het Oafers Weekend van vrijdag 24 juni t/m maandag 27 juni plaatsvinden in en om de feesttent in Afferden. Dit is dan het 31e Oafers Weekend.

Na de openingsavond op vrijdag zal op zaterdag 25 juni het feestweekend worden vervolgd met een KEIgezellige kermisavond. De laatste jaren heeft deze avond een volle tent weten te trekken en dat zal ook dit jaar niet anders zijn, want de muziek is wederom in handen van een topformatie: MMOOZZ.

In 2012 stond MmoozZ voor het laatst op het Oafers Weekend dus het is weer de hoogste tijd voor deze jonge, dynamische, flexibele en energieke band die bestaat uit zes professionele muzikanten met jarenlange ervaring binnen het bekende covercircuit. Door deze jarenlange ervaring zullen zij deze kermisavond zeker omtoveren tot een ware happening. Met een zanger, zangeres, drummer, bassist, toetsenist en gitarist, zal MmoozZ er tijdens het Oafers Weekend een wervelende show van maken.

Voor deze kermisavond zal wederom een voorverkoop worden georganiseerd. Kaarten voor deze avond zullen bij de bekende voorverkoopadressen te verkrijgen zijn. Kijk voor meer informatie op www.oafersweekend.nl.