Een greep uit de biercollectie van Marvon
Een greep uit de biercollectie van Marvon Foto: Lieke Beijer

Marvon creëert Drutens biertje

Zaken

DRUTEN - Ter ere van haar vijfjarig jubileum houdt Marvon op vrijdag 27 mei een speciale wedstrijd. Tijdens deze wedstrijd kunnen genodigden stemmen op drie verschillende biertjes, waarvan uiteindelijk één van de drie voortaan de naam 'Drutens biertje' mag dragen.

In 2011 besloot Yvonne samen met haar man Mario Marvon op te richten. De naam is dan ook een combinatie van hun beider namen. Marvon verzorgt onder andere de prijspakketten voor golfbanen en is expert in het samenstellen van bijzondere kerstpakketten. Yvon is vooral het creatieve brein van het bedrijf. 'Soms word ik midden in de nacht wakker en heb ik ineens een idee. Ik heb ook altijd een blocnote en potlood op mijn nachtkastje liggen, zodat ik mijn ideeën gelijk kan opschrijven.'

Feestje
Tijdens de dag van het jubileum op 27 mei is er naast de bierproeverij ook een wijnproeverij. Tijdens de bierproeverij kan er geproefd worden uit drie biersoorten. De proevers mogen na afloop stemmen op hun favoriet. Het biertje met de meeste stemmen wordt omgedoopt tot het Drutens biertje. Wie weet verschijnt het Drutens biertje binnenkort wel op de dienbladen van de horeca of in de schappen van de supermarkt... Het Drutens biertje wordt verpakt in een soort champagnefles.

Oproep
Om het Drutens biertje écht een Drutens tintje te geven, roept Marvon alle inwoners uit Druten op om mee te denken over het logo dat op de flesjes en de fusten zal verschijnen. 'Als mensen suggesties hebben horen we dat heel graag', aldus Yvon. 'Alles wordt in overweging genomen, we willen natuurlijk een bijzonder logo voor een bijzonder biertje.' De inzendingen kunnen worden gemaild naar info@marvon.nl of via www.marvon.nl.

Verhuizing
Voorheen was Marvon gevestigd aan de Industrieweg in Druten, maar in januari verhuisde de onderneming naar Nijverheidsweg 1a. 'Door de groei van ons bedrijf waren we gedwongen te verhuizen. In het nieuwe pand beschikken we tevens over een showroom waar we onze collectie aangaande de verschillende kerstpakketten en relatiegeschenken laten zien.'