Een tevergeefse poging van DIO'30 om aan de bal te komen
Een tevergeefse poging van DIO'30 om aan de bal te komen Twan van der Zandt

DIO'30 begint nacompetitie slecht

DRUTEN - DIO'30 begon afgelopen zondag aan de eerste wedstrijd van de nacompetitie, om deze vervolgens gelijk met ruime cijfers te verliezen. Een slechte start voor de Drutense ploeg, die tegen de nummer 4 van de derde klasse C speelde in Varsseveld.

Een promotie naar de tweede klasse is door deze tegenslag erg klein. De eerste helft kenmerkte zich met een aanvallend spel van DIO'30, maar toch wisten beide teams geen doelpunt te maken. De tweede helft daarentegen ging bergafwaarts. DIO'30 verslapte haar grip op de thuisploeg waardoor deze tot vier keer toe de kans kreeg om de bal achter de doellijn te krijgen. De Drutense ploeg ging nog op zoek naar een treffer maar de overtuiging was er niet. Uiteindelijk kwam de wedstrijd ten einde met een 4-0 verlies voor DIO'30.

Aanstaande donderdag zal DIO'30 nog een thuiswedstrijd spelen om 19.00 uur.