Unitas’28 wint van AVIOS/DBV

WAMEL - Unitas’28 heeft afgelopen zondag met 0-3 gewonnen van AVIOS/DBV.

De Wamelse ploeg zette de gasten vanaf het begin vast op de eigen helft, wat resulteerde in diverse kansen. AVIOS/DBV probeerde met enkele counters gevaarlijk te zijn maar miste de scherpte. Rond de 30e minuut zette Cas van Hal de 0-1 op het scorebord. Unitas’28 kreeg ook daarna nog enkele kansen. Zo’n vijf minuten voor rust kwam een aanvaller van Unitas’28 ongelukkig in botsing met de keeper van AVIOS/DBV, waarbij de doelman de wedstrijd moest staken. Hierna wist Roel van Leeuwen met een schot in de kruising de stand op 0-2 te berengen. In de tweede helft maakte Yekta Demirtas rond de 60e minuut de 0-3, tevens de eindstand.

Zondag 10 maart staat de streekderby Unitas’28 - Aquila op het programma. Aanvang 14.00 uur.