Afbeelding
Foto: Dorpslijst Puiflijk/Druten-Zuid

Fractie Dorpslijst Puiflijk/Druten-Zuid bezoekt vernieuwde MFA De Doorijk

Algemeen

DRUTEN - Afgelopen vrijdagmiddag brachten de raadsleden Mustafa Enkür en Ramon Postulart van Dorpslijst Puiflijk Druten-Zuid samen met burgerleden Anne-Marie Eskes en Ronald Thoonen een bezoek aan de vernieuwde MFA De Doorkijk. De fractie van hun partij koos twee jaar gelezen voor de maximale en duurzame variant van het gebouw.

Uiteindelijk werd het geduld van inwoners beloond en werd de realisatie van de nieuwe multifunctionele accommodatie een feit. 'De vernieuwde Doorkijk is een prachtig mooi en duurzaam gebouw geworden, dat voor meerdere doeleinden kan worden ingezet. Zo zijn er onder meer sportfaciliteiten, feest- en vergaderzalen en praktijkruimten', aldus Mustafa Enkür. 

'Wij zijn als fractie ontzettend blij voor in de inwoners van Druten-Zuid en hopen dat de vernieuwde Doorkijk het kloppend hart van de wijk zal worden en een positieve impuls zal geven aan de omgeving', laat Mustafa Enkür weten. Hij en zijn drie collega's werden door beheerdersechtpaar Geraldine en Marcel van Beijnen en bestuursvoorzitter Stephan Fontein hartelijk ontvangen. Vanaf maandag 6 maart starten alle activiteiten in het wijkcentrum.