Unitas'28 JO11-2 op kampioenskoers

WAMEL - Unitas'28 JO11-2 heeft dit weekend met 4-2 gewonnen van Victoria'25/SCD´33 JO11-3. Dankzij de overwinning komt het kampioenschap voor de ploeg wel heel dichtbij.

In de rust van de wedstrijd was de winst voor de thuisclub nog ver weg. De ploeg van trainer Richard van Poppelen keek tegen een 0 - 2 achterstand aan, en leek af te stevenen op de eerste nederlaag van het seizoen. Na een 'donder speech' in de rust was er in de tweede helft een ontketend Unitas'28 te zien. Met twee fraaie treffers van Senna van Oijen, het enige meisje dat bij de Unitas'28 jongens meespeelt en met succes heeft deelgenomen aan de KNVB talenten dag, stond er plots een 2 - 2 op het scorebord. Met nog eens twee treffers van Max Sittek werd de overwinning alsnog veilig gesteld, 4 - 2. Ook de gasten kregen nog kansen, maar zij hadden het vizier niet op scherp staan of troffen een sterke verdediging op hun weg.

Dankzij de fraaie winst heeft Unitas'28 JO11-2 het kampioenschap binnen handbereik. Met nog twee uitwedstrijden voor de boeg heeft de ploeg aan vier winstpunten genoeg om de platte kar van stal te halen. Komende zaterdag speelt de ploeg in Maasbommel tegen Avios/DBV JO11-3, de aftrap is om 9.45 uur.