Prins Paul de tweede en zijn gevolg.
Prins Paul de tweede en zijn gevolg. Foto: de Plekkers

Plekkers presenteren Prins Paul de Tweede

Algemeen

BEUNINGEN - C.v. de Plekkers is klaar voor het aankomend Carnaval. Afgelopen zaterdag werd het nieuwe prinsengezelschap en het nieuwe boerenbruidspaar aan het Beunings carnavalspubliek gepresenteerd.

Prins Paul de Tweede gaat het aankomend carnavalsjaar in Beuningen de scepter zwaaien over Eikelenburg. Paul de tweede is in Beuningen beter bekend als Paul ten Haaf, lid van buurtvereniging 'de Hommels', dweilorkest 'Schoeks toe' en carnavalsgroep 'de Pretkeujes'.

Paul werd, in een zeer goed gevuld Plekkerspaleis, als Prins Paul de tweede aan het Beuningse carnavalspubliek voorgesteld. Paul zal tijdens het aankomend carnavalsjaar worden bijgestaan door zijn adjudant Heino Heijmans en zijn pages Sandra van Haren en Marlien Aalbers. Ook werd door CV de Plekkers het aanstaand boerenbruiloftspaar bekend gemaakt. Theo en Yvonne Peerenboom zullen op de dinsdag van de carnaval, tijdens de boerenbruiloft, in de onecht worden verbonden. Alle carnavalsinformatie en foto's van het afgelopen Prinsenbal zijn te vinden op de website www.cvdeplekkersbeuningen.nl.